KLINIKA URODY MADA

MaDa s.c. Perfumeria i Salon Urody
Lilianna Drebszok, Dariusz Drebszok ,
ul. Ołtaszyńska 92
53-034 Wrocław
NIP: 899 00 01 295
REGON: 005992555

Poniedziałek – Piątek.:
9:00 – 21:00
Sobota.:
9:00 – 15:00

kontakt@klinikamada.pl

Ołtaszyńska 92, 53-034 Wrocław

+48 537 577 920

71 750 09 20

Formularz kontaktowy

Klauzula informacyjna - kliknij aby rozwinąć

Pragniemy poinformować, iż administratorem podanych przez Panią/Pana danych osobowych jest MaDa s.c. Perfumeria i Salon Urody Lilianna Drebszok, Dariusz Drebszok , ul. Ołtaszyńska 92 53-034 Wrocław NIP: 899 00 01 295 REGON: 005992555. Ponadto, informujemy, że:

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez MaDa w celu przygotowania odpowiedzi na zadane pytanie poprzez formularz kontaktowy, na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody (tj. art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych).
Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane do momentu udzielania odpowiedzi.
Przysługuje Pani/Panu prawo żądania dostępu do danych osobowych dotyczących Pani/Pana osoby, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do cofnięcia wyrażonej zgody w dowolnym momencie. Powyższe nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody przed jej cofnięciem.
Dodatkowo, przysługuje Pani/Panu prawo do złożenia skargi do organu nadzorczego Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.
Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, przy czym niezbędne do udzielenia odpowiedzi.

Więcej informacji jak przetwarzamy Państwa dane oraz w jaki sposób je chronimy znajdziecie Państwo w zakładce: <a href=”/rodo”>RODO